Σύγχρονες τεχνικές αποτρίχωσης για την αφαίρεση της τρίχας με κερί.

Ασφαλής αποτρίχωση με ζεστό κερί κρέμα. Η αποτρίχωση αφαιρεί την τρίχα από τη βάση της ρίζας, έτσι ώστε να χρειάζεται πολύς χρόνος για να μεγαλώσει και πάλι και το αποτέλεσμα διαρκεί μεταξύ 3 έως 6 εβδομάδες ανάλογα με την ατομική ταχύτητα της ανάπτυξης της τρίχας. Η τρίχα που μεγαλώνει μετά την αποτρίχωση είναι λεπτότερη και πιο μαλακή και όχι τραχιά και σκληρή, όπως μετά το ξύρισμα. Η αποτρίχωση αφήνει το δέρμα απαλό, λείο και αναζωογονημένο διότι αφαιρεί επίσης ένα στρώμα των νεκρών κυττάρων από την επιφάνεια του δέρματος, και ως εκ τούτου, εξυπηρετεί έμμεσα τη λειτουργία της απολέπισης του δέρματος.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε ένα αξιοζήλευτο λείο και λαμπερό δέρμα χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την ανεπιθύμητη τριχοφυϊα για αρκετό διάστημα.
Εμείς φέρνουμε τη Νέα Εποχή στην Αποτρίχωση με μια καινοτόμα μέθοδο αποτρίχωσης που διασφαλίζει την υγιεινή μεταξύ των πελατών. Με το σύστημα Australian Bodycare Ηy-Wax χρησιμοποιούμε μια απλή στη χρήση τεχνολογία θέρμανσης όπου το κερί είναι έτοιμο προς χρήση σε πολύ λιγότερο χρόνο και διατηρεί την σωστή θερμοκρασία διασφαλίζοντας την εύκολη εφαρμογή.
Η χρήση του γίνεται με ειδικά και πρωτότυπα σωληνάρια και κεφαλές ροής ώστε να είμαστε σε θέση να διασφαλίζουμε την υγιεινή και να μειώνουμε τον κίνδυνο της επιμόλυνσης. Το κερί εφαρμόζεται σε λεπτή και ομοιόμορφη στρώση στο δέρμα διασφαλίζοντας την κάλυψη κάθε τρίχας.
Αποτελεται από το αποσταγμένο έλαιο της Melaleuca Alternifolia (Μελαλεύκη η εναλλασσόφυλλος) (Tea Tree Oil), είναι αντιμυκητιασικό αντισηπτικό και αντιμικροβιακό και έχει την μοναδική ικανότητα να αποκαθιστά την φυσική χλωρίδα της επιδερμίδας και να την επουλώνει δίχως να τραυματίζει την φυσική κυτταρική ανανέωση και ανάπτυξη των ιστών της.
Έχει το σωστό μείγμα των 150 συστατικών, κυρίως ευκαλυπτόλη και τερπενοειδή (βασικά αντιβακτηριακά συστατικά) τα οποία χαρίζουν στο έλαιο τις μοναδικές αντισηπτικές και φιλικές προς την επιδερμίδα ιδιότητές του.
Για την προετοιμασία χρησιμοποιούμε τα Tea Tree Oil αντισηπτικά μαντηλάκια για τον καθαρισμό του δέρματος …το πρώτο βήμα για ασφαλή και αποστειρωμένη περιποίηση.

Σε κάθε πελάτη χρησιμοποιείται μία καινούργια κεφαλή ροής η οποία τοποθετείται στο σωληνάριο παρουσία του πελάτη, μετά από την προετοιμασία του δέρματος.

Η θερμοκρασία ανοίγει τους πόρους καθιστώντας πιο εύκολη την αποτρίχωση διότι το κερί προσκολλάται στην τριχοφυϊα παρά στο δέρμα. Το μοναδικό σύστημα ροής διευκολύνει την εφαρμογή του κεριού επιτρέποντάς το να εφαρμόζεται απλά και σε λεπτή στρώση, χωρίς να τραβάει το δέρμα.
Μόνο το κερί που απελευθερώνεται από το σωληνάριο έρχεται σε άμεση επαφή με το δέμα.
Μεγάλες επιφάνειες μπορούν να καλυφθούν με μία μόνο εφαρμογή και το κερί αφαιρείται με τον συνηθισμένο τρόπο με λιγότερο τράβηγμα Δουλεύει πολύ καλά ακόμη και με την πιο κοντή/σκληρή τριχοφυϊα. Αυτός ο τρόπος μειώνει το χρόνο της αποτρίχωσης και της επόμενης εφαρμογής, μειώνοντας έτσι την ευαισθητοποίηση του δέρματος.
Είναι κατάλληλο επίσης για το πρόσωπο και τις ευαίσθητες περιοχές.
australian-wax

Περιγραφή Τιμή
Φρύδια καθάρισμα – σχήμα 5.00-7.00€
Άνω χείλος – παρειές – πιγούνι 5.00€
Χέρια 12.00€
Πόδια από 18.00€
Κοιλιά 5.00€
Πλάτη – στήθος από 8.00€
Μπικίνι απλό 8.00€
Μπικίνι Brazil ήHollywood 18.00€

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς στην αγορά και συνεχώς αναζητούμε κατάρτιση και υπηρεσίες για την βελτίωση της αισθητικής μας.