ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΡΟΔΙΟΥ – ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΑΦΥΛΙ – ΛΑΔΙ ΕΛΙΑΣ & ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ
Ιδιότητες: ΣΥΣΦΙΞΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ

GRENADE ET RAISIN ROUGE
PEELING

Πήλινγκ απολέπισης από φυσικούς κόκκους κόκκινων σταφυλιών και ελιάς οι οποίοι υμπληρώνονται με συνθετικούς κόκκους ειδικά σχεδιασμένουςγια καλύτερο απολεπιστικό αποτέλεσμα.

GRENADE ET RAISIN ROUGE
ΜΑΣΚΑ

Ο χυμός ροδιού έχει αναζωογονητικές και τονωτικές ιδιότητες. Είναι πλούσιος σε βιταμίνες (κυρίως C και B – group) και μέταλλα. Λόγω του περιεχόμενου κιτρικού οξέος και κιτρικού νατρίου χρησιμοποιείται παραδοσιακά για κάποιες ασθένειες του δέρματος. Επίσης λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης τανινών παρέχει ενισχυμένη προστασία στο δέρμα.
Το απόσταγμα κόκκινου σταφυλιού έχει αντιοξειδωτικές, τονωτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες που είναι ευεργετικές για το “στρεσαρισμένο” και το ερεθισμένο δέρμα καθώς επίσης και ενυδατικές ιδιότητες ιδανική για τις ξηρές επιδερμίδες.

GRENADE ET RAISIN ROUGE
ΚΡΕΜΑ

Απαλή και βελούδινη κρέμα με έντονα αναζωογονητικές και τονωτικές ιδιότητες. Επίσης, το απόσταγμα κόκκινου σταφυλιού έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που είναι ευεργετικές για το “στρεσαρισμένο” και το ερεθισμένο δέρμα καθώς επίσης και ενυδατικές ιδιότητες ιδανική για τις ξηρές επιδερμίδες.

ΤΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ, ως συστατικό περιποίησης θρέφει και προστατεύει την επιδερμίδα, ενώ  χαρίζει απαλό και εύκαμπτο δέρμα, εξαλείφοντας τα σημάδια του χρόνου ακόμα και στις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Α, Ε και πολυφαινόλες, συνδυασμός συστατικών που εξαλείφουν τις ελεύθερες ρίζες και αποτρέπουν τη φθορά που δημιουργείται στις κυτταρικές μεμβράνες. Γνωστό για τις πλούσιες ενυδατικές του ιδιότητες, εμποδίζει με ένα μοναδικό φυσικό τρόπο την αφυδάτωση της επιδερμίδας.

Η ALOE VERA από τη μεριά της, διεισδύει και ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, αυξάνοντας την ελαστικότητά της. Παράλληλα διεγείρει την σύνθεση του κολλαγόνου ενώ χάρη στην αντιγηραντική δράση της βοηθά στην ανανέωση αυτής. Έχει σημαντικές απαλυντικές ιδιότητες ιδιαίτερα αισθητές στο ευαίσθητο ή ερεθισμένο δέρμα. Συμβάλλει ουσιαστικά  πέρα από την ενυδάτωση και στη διατήρηση της υγρασίας της επιδερμίδας.

HUILE D’OLIVE ET ALOE VERA
PEELING

Πήλινγκ απολέπισης με έντονη αίσθηση δροσιάς από φυσικούς κόκκους ελιάς οι οποίοι συμπληρώνονται με συνθετικούς κόκκους ειδικά σχεδιασμένους για καλύτερο απολεπιστικό αποτέλεσμα.
Το εκχύλισμα του καρπού της ελιάς είναι γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες στην επιδερμίδα. Ιδιότητες όπως αντιοξειδωτικές, αντιφλογιστικές,αντιβακτηριδιακές.

HUILE D’OLIVE ET ALOE VERA
ΜΑΣΚΑ

Μάσκα αλόης και λάδι ελιάς με έντονη αίσθηση δροσιάς.
Το εκχύλισμα του καρπού της ελιάς είναι γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες στην επιδερμίδα. Ιδιότητες όπως αντιοξειδωτικές, αντιφλογιστικές, αντιβακτηριδιακές.

Η Aloe Vera είναι ένα φυσικό κοκτέιλ βιταμινών C και Ε, ενζύμων και αμινοξέων. Περιέχει επίσης περισσότερες από 200 άλλες ιδιαίτερα σημαντικές ευεργετικές ουσίες. Έχει έντονα ενυδατικές ιδιότητες καθώς επίσης επουλωτικές και καταπραϋντικές. Ταυτόχρονα, η Aloe Vera συμβάλλει στην μείωση των δερματικών ερεθισμάτων και φλογώσεων. Ιδανική για κουρασμένα και πρησμένα πόδια.

HUILE D’OLIVE ET ALOE VERA
ΚΡΕΜΑ

Απαλή και βελούδινη κρέμα με επουλωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Ταυτόχρονα, η Aloe Vera συμβάλλει στη μείωση των δερματικών ερεθισμάτων και φλογώσεων.

Το εκχύλισμα του καρπού της ελιάς είναι γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες στην επιδερμίδα. Ιδιότητες όπως αντιοξει-δωτικές, αντιφλογιστικές, αντιβακτηριδιακές. Χρησιμοποιείτε επίσης πολύ έντονα για την προστασία που προσφέρει στα κύτταρα και κυρίως για την έντονη ενυδάτωση που παρέχει.