Εδώ στο Nail Pro κατανοούμε την ανάγκη όλων να μπορείτε να ξεφύγετε έστω και για «λίγο χρόνο» και να επιδοθείτε σε μια πολυτελή απόλαυση.
Χαρίστε ένα δώρο στον εαυτό σας. Εδώ θα συνδυάσετε απόλαυση με αποτέλεσμα!!
Από τη στιγμή που θα μπείτε στο χώρο μας θα νοιώσετε σαν σταρ!
Απολαύστε τον καφέ ή το ποτό σας ακούγοντας μουσική και αφεθείτε στα χέρια μας για ένα ευρύ φάσμα από εναλλακτικές ενυδατικές θεραπείες με τη χρήση των υψηλής ποιότητας επαγγελματικών προϊόντων που διαθέτουμε για εσάς.
Το Μασάζ αρωματοθεραπείας βασίζεται στο γεγονός ότι τα έλαια διεισδύουν στο σώμα σας και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μετά από διαβούλευση με τα έλαια συλλέγονται και αναμιγνύονται για να ταιριάξει τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Το μασάζ είναι καλό για τους ανθρώπους που θέλουν να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν από τα προβλήματα και το στρες της ημέρας. Τα οφέλη είναι πολλά:

• Βοηθά την αϋπνία, το λήθαργο, την κατάθλιψη, τους νευρικούς πόνους και τους πόνους της ημικρανίας.
• Ενισχύει το λεμφικό σύστημα – αυτό βοηθά στη μείωση της κατακράτησης υγρών και την πρόληψη οιδήματος.
• Διεγείρει το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος.
• Ηρεμεί και καταπραΰνει το μυαλό.
• Βοηθά στη μείωση της νευρικής έντασης.
• Δημιουργεί μια γενική κατάσταση ευεξίας.

Exotic Massage Monoi” (Relax) (30’) 25.00€

Το τελετουργικό αυτό Μασάζ με το αυθεντικό Monoi de Tahiti το ιερό λάδι των Πολυνησίων, είναι μία στιγμή πλήρους ευχαρίστησης που εξισορροπεί τη ροή της ενέργειας και προάγει την πλήρη χαλάρωση και ευεξία.
Το πολύτιμο αυτό νέκταρ με το εξεζητημένο του άρωμα, ρέει από το κεφάλι έως τις πατούσες, ακολουθώντας τις ενεργειακές γραμμές προσφέροντας τις απαλυντικές και εξαγνιστικές του ιδιότητες.

masaz-01

“Candle Massage” (Anti Stress) (30’) 30.00€

Μέσα σε μία γαλήνια αρωματισμένη ατμόσφαιρα, το μασάζ με τα ζεστά κεριά δημιουργεί μια ανεπανάληπτη εμπειρία.Το φίνο κρεμώδες ζεστό κερί ρέει πάνω στο σώμα θρέφοντας σε βάθος το δέρμα, ενώ ένας συνδυασμός μαλάξεων, τεντωμάτων, απαλών πιέσεων και μεγάλων συνεχόμενων κινήσεων, χαλαρώνουν το μυϊκό σύστημα, διεγείρουν την αιματική κυκλοφορία, βοηθώντας το σώμα να αποβάλλει όλες του τις εντάσεις και σας προσκαλούν σε μια απολαυστική απόδραση των αισθήσεων.
Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε ανάμεσα σε 3 διαφορετικά φυσικά αρώματα, Douceur d’Orient με σανταλόξυλο – πορτοκάλι για πλήρη χαλάρωση κι εναρμόνιση των αισθήσεων, Charme d’Andalousie, με κίτρο- ηλιάνθεμο, vetiver, για χαλάρωση – αναζωογόνηση, ψυχής, σώματος, νου. Rythme du Bresil, με ροδόξυλο, πορτοκάλι, κοπαϊδα, για τόνωση, αναζωογόνηση, ενίσχυση της ενέργειας.

masaz-02

“Lava Shells Tropical Massage” (Executive) (30’) 35.00€

Απολαύστε τροπικό μασάζ με αληθινά όστρακα του Ειρηνικού ωκεανού που αναδύουν με φυσικό τρόπο ιόντα ασβεστίου, τα οποία μεταφέρονται απ’ευθείας στο δέρμα μέσω της δράσης της θερμότητας.
Ενώ τα όστρακα, ζεστά κυλούν εναλλάξ στο σώμα σας με έντονες και ήπιες κινήσεις, εξαλείφουν την ένταση των μυών, ηρεμούν το νευρικό σύστημα, ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου.
Απαλό και με λεπτές νότες εξωτικών φρούτων, πλούσιο σε βιταμίνη E, το λάδι του μασάζ απαλύνει, θρέφει και δίνει λάμψη στο δέρμα σας.
Η μοναδικότητα του Lava Shells Massage είναι η δύναμη της ζέστης, της αφής και της ευωδιάς. Η δεκτικότητα μεταξύ θεραπευτή και πελάτη δημιουργεί μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

masaz-03