Μανικιούρ

slider-09Όλες οι νέες τάσεις στα βερνίκια της σεζόν, απλά και ημιμόνιμα, τεχνητά νύχια με αντοχή, διάρκεια και φυσικό αποτέλεσμα είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει.

Ακολουθούμε τη μόδα και τις τάσεις στα χρώματα και στα σχέδια που θα δημιουργήσουμε σεβόμενοι πάντα τις προτιμήσεις των πελατών μας αλλά και το στυλ που ταιριάζει στον τύπο της κάθε γυναίκας.

Προσφέρουμε επίσης μια ποικιλία από μοντέρνα προϊόντα λιανικής, για περιποίηση των άκρων και του σώματος που χρησιμοποιούμε κι εμείς.

Υγιεινή και απολύμανση είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της λειτουργίας ενός ασφαλούς, καθαρού και υγιεινού studio νυχιών.

Όλα τα εργαλεία μας αποστειρώνονται σε ιατρικό κλίβανο και το pedicure γίνεται σε ανοξείδωτες λεκάνες οι οποίες αποστειρώνονται πάντα μπροστά στους πελάτες μας.

Επίσης, συνιστούμε σε όλους τους πελάτες μας την απόκτηση των δικών τους σετ εργαλείων (ονομαστικές και προσωπικές χάρτινες λίμες για χέρια και πόδια) για απόλυτη ασφάλεια όσον αφορά την υγιεινή.

– Χρησιμοποιούμε πετσέτες και γάντια μιας χρήσεως.
– Όλες οι επιφάνειες εργασίας απολυμαίνονται καθημερινώς.

To Μανικιούρ ξεκίνησε πριν από από περίπου 5.000 χρόνια. Το Γαλλικό μανικιούρ, έχει τις ρίζες του στον 18ο αιώνα, και ήταν δημοφιλές στο Παρίσι τη δεκαετία του 1920 και του 1930.

Φροντίστε τον εαυτό σας με ένα κομμάτι απόλαυσης και ζήστε την πολυτέλεια ενός επαγγελματικού μανικιούρ. Θα φαίνεστε και θα αισθάνεστε υπέροχα.. και εκτός των άλλων … το αξίζετε!

Το Nail Pro δεν κάνει διακρίσεις! Όχι μόνο οι γυναίκες αλλά και οι άντρες έχουν δικαίωμα στην περιποίηση. Άλλωστε τα όμορφα, περιποιημένα και προσεγμένα άκρα δίνουν έξτρα πόντους στο στυλ κάθε άνδρα, ενώ τα χέρια είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πρώτα πράγματα που κοιτούν οι γυναίκες στο ισχυρό φύλο.

Τιμοκατάλογος

Περιγραφή Τιμή
Express μανικιούρ (σχήμα, κρέμα & χρώμα ) 6.00€
Μανικιούρ (σχήμα, καθαρισμός & αφαίρεση επωνυχίων,  ενυδατική κρέμα, μασάζ, Βαφή με απλό βερνίκι) 11.00€
Μανικιούρ με ημιμόνιμο βερνίκι 15.00€
Γαλλικό +2.00€
Βαφή με ημιμόνιμο βερνίκι (χωρίς μανικιούρ) 15.00€
Μανικιούρ spa deluxe (σχήμα, καθαρισμός & αφαίρεση επωνυχίων, Peeling για απολέπιση, εφαρμογή καταπραϋντικής μάσκας με θερμαινόμενα γάντια, ενυδατική κρέμα, μασάζ, βαφή με απλό βερνίκι ή Γαλλικό) 18.00€